​Permanent makeup med smukke
​og naturlige resultater

vintage (1)

​Mød et friskere billede i spejlet

Med permanent makeup står du hver dag op til et friskere udseende, der møder dig i spejlet. Det gælder, uanset om du ønsker at få lavet perfekte og farvefaste øjenbryn, læber eller eyeliner. Permanent makeup giver dig smukke og naturlige resultater, som ikke blegner eller glider af, når du er aktiv, bader eller ligger og sover.

I Beauty Parlour i Hillerød får du lavet permanent makeup hos en uddannet permanent makeup artist samt kosmetisk og medicinsk tatovør. Her kan du nemt komme forbi, hvis du er bosat i Kongens Lyngby, Hørsholm eller et andet sted i dette område.

Permanent makeup med organiske behandlinger og produkter

Det er Beauty Parlours store mission at tilbyde luksuriøse skønhedsbehandlinger – helt uden skadelige produkter og behandlingsformer. Her foretages enhver form for permanent makeup med organiske og allergivenlige skønhedsprodukter, uden det påvirker kvaliteten af ydelserne.

Her bliver du desuden taget i hånden, og du får således kyndig rådgivning i forhold til farve, form og udtryk, så du får et resultat, der passer til dig. 

Det gælder både permanent makeup til bryn, læber og eyeliner.​

​I Beauty Parlour er permanent makeup ikke den eneste behandling, der tilbydes. Du kan desuden også bestille tid hos en frisør eller makeupartist, og det er muligt at få foretaget flere behandlinger i løbet af det samme besøg.

Book tid til en gratis konsultation

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt permanent makeup er noget for dig, får du hos Beauty Parlour en gratis konsultation, hvor du hører mere om behandlingsformen, forløbet og dine muligheder. Du skal blot benytte dig af det tilgængelig online bookingsystem for at få en tid.

Facebook og instagram

Følg vores hverdag

Det er en glæde at tilbyde kunder behandlinger, som er skånsomme og allergivenlige for både dig og miljøet.

Åbningstider

Mandag​

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

Kontaktoplysninger

Beauty Parlour v/ Pia Bøttcher

Torvet 7H, 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: 51 90 98 81

E-mail: piaboettcher71@gmail.com