​Få lavet permanente øjenbryn hos en specialist

vintage (1)

​Naturlige og realistiske permanente bryn

Beauty Parlour har specialiseret sig inden for behandlinger med permanente øjenbryn. Her får du derfor lavet øjenbryn hos en permanent makeup artist, der laver naturlige og realistiske bryn, som bliver tilpasset dit ansigt og dine eksisterende øjenbryn.

Bor du i Hørsholm, Kongens Lyngby eller et andet sted i nærheden af Hillerød, kan du nemt komme til klinikken, der er centralt placeret her i byen. Her opsøger mange en helt særlig behandling, der foretages udelukkende med allergivenlige og organiske midler – og det kommer du således også til.

Få genskabt fylde og længde i brynene

Ved at få lavet permanente øjenbryn opnår du mere fylde og længde i øjenbrynene. Netop fylde og længde oplever mange nemlig at miste, som tiden går. Med permanent makeup til øjenbrynene bliver dette rekonstrueret, så dine bryn igen får den tæthed og flotte form, som karakteriserer det friske og yngre look, du engang har været glad for.

​Af den grund er permanente øjenbryn også populært blandt mere modne kvinder.

En anden væsentlig fordel ved permanente øjenbryn er, at du slipper for at skulle bruge tid på at tegne brynene op hver morgen.​

Du træder nemlig ud af sengen med flotte bryn, der ingen yderligere makeup eller klargøring kræver, eller som svinder hen, når du dyrker motion, bader i havet eller lignende.

​Bestil en tid til at få lavet permanente øjenbryn

Hvis du ønsker at høre mere om permanente øjenbryn, og hvordan behandlingsforløbet ser ud, kan du hos Beauty Parlour bestille en gratis konsultation. Her bliver alle dine spørgsmål besvaret, og du finder ud af, om behandlingsformen er noget for dig. Du booker en tid til en samtale her på siden.

Facebook og instagram

Følg vores hverdag

Det er en glæde at tilbyde kunder behandlinger, som er skånsomme og allergivenlige for både dig og miljøet.

Åbningstider

Mandag​

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

Kontaktoplysninger

Beauty Parlour v/ Pia Bøttcher

Torvet 7H, 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: 51 90 98 81

E-mail: piaboettcher71@gmail.com