​Opsætning af brudehår

vintage (1)

​Få hjælp til makeup og hår til brylluppet

Ønsker du hjælp til at lave en helt særlig håropsætning til dit bryllup? Hos Beauty Parlour finder du den hjælp, du er ude efter. Her får du nemlig foretaget professionel opsætning af brudehår samt bryllupsmakeup – ét og samme sted. Bliv gjort smuk og klar til den store dag med en imødekommende service, hvor der lyttes nøje til dine ønsker, og kreativiteten ingen grænser kender.

Skal du afholde et bryllup i Hørsholm, Kongens Lyngby eller et andet sted i det nordsjællandske, ligger Beauty Parlour i Hillerød inden for en praktisk afstand. Du kan dog også få foretaget din opsætning af brudehår hjemme i privaten mod et kørselstillæg.

Bryllupsstyling med miljøvenlige produkter

Som noget særligt foretages alle former for bryllupsstyling, herunder håropsætning og makeup, hos Beauty Parlour udelukkende med miljøvenlige skønhedsprodukter.​ ​Her arbejdes der aktivt med sunde og grønne alternativer af hensyn til vores alles sundhed og for at mindske klimabelastningen.

​Hos Beauty Parlour får du hjælp til flere forskellige behandlinger, som giver dig det ønskede udtryk til den store dag. Forud for opsætning af brudehår, kan du således også blive klippet, få sat extensions i eller farvet håret, så det er klar til at blive sat op. Derudover kan du få lavet bryn og vipper med eksempelvis lash lift, vippe extensions og brow lamination, så der er styr på looket forud for bryllupsdagen.

Bestil en tid til opsætning af brudehår

Hvis du allerede nu ønsker hjælp til opsætning af brudehår, så bestiller du via bookingsystemet her på siden en tid. Ønsker du at få sat håret op derhjemme, kan du kontakte Beauty Parlour for at høre mere om denne mulighed og aftale et tidspunkt.

Facebook og instagram

Følg vores hverdag

Det er en glæde at tilbyde kunder behandlinger, som er skånsomme og allergivenlige for både dig og miljøet.

Åbningstider

Mandag​

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

Kontaktoplysninger

Beauty Parlour v/ Pia Bøttcher

Torvet 7H, 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: 51 90 98 81

E-mail: piaboettcher71@gmail.com