​DHT Blocker

vintage (1)

Vi anbefaler alle der har fået behandling med Stamecelleativering, at suplere med DHT Blocker til hjemmebrug

DHT er en forkortelse for dihydrotestosteron. DHT er via studier bevist at være ansvarlig for over 90 % af alt hårtab på hovedet. DHT skabes ved reaktion mellem enzymet alfa-5 og testosteron, hvor ved DHT sætter sig i hårsækkene og får dem til at svinde ind. Resultatet er håret, i den nu mindre hårsæk, bliver tyndere, kortere og mere farveløs.

Den vigtigste ingrediens i Ecuri DHT Blocker er savpalme, som hæmmer omdannelsen af testosteron til DHT, men også produktionen af Alfa-5 enzymet. Produktet er rig på omega-3 fedtstyrer og har en antiinflammatorisk effekt via indhold af bl.a. brændenælderod. Biotin, eller B7-vitamin, er en anden vigtig ingrediens. Biotin sørger for, via blodbanen, at kosttilskuddet optages effektivt. Du kan finde biotin i mange hudprodukter, men ved oral indtagelse af vitaminet, optimeres egenskaben bedst. Ecuri DHT Blocker indeholder den daglige mængde anbefalede mængde biotin.

DHT fremmer androgen hårvækst, som ikke inkluderer hår på hovedet. Derfor ses det ikke sjældent hos mænd, at tyndt hår kan gå hånd i hånd med øget kropsbehåring.

​Kun 3 % af testosteron fra hårsække, binyrer og prostata kan omdannes til DHT, men fordi DHT er flere gange så kraftfuld og binder væsentligt længere i kroppen end testosteron, er effekten stor. 

Omkring 85 % mænd og 65 % kvinder rammes i gennemsnit af hårtab på verdensplan. I info om Ecuris hårvækstsera, beskrives de tre faser for hårets vækst, hvor den første fase, den anagene, er vækstfasen. Overproduktion af DHT eller mangel på blokering af omdannelsen, forkorter den anagene fase, i takt med hårsækkene svinder ind. Resultatet er, at hårene bliver stadigt tyndere og kortere. Slutkonsekvensen er rammende. Håret når ikke længere op over huden inden den telogene fase, hvor håret ikke vokser mere, sætter ind.

DHT er videnskabeligt bevist at være skyld i forstørret prostata og prostatakræft. Således gik vejen til udvikling af dette produkt gennem lægelig, kunstig DHT-blokering, med bivirkninger som impotens og inkontinens, af prostatasyge mænd, hvor ved man fandt ud af, at et biprodukt af behandlingen, var nye hår på hovedet. Ecuri har videreudviklet egen DHT-blocker med 100 % naturlige, økologiske og bivirkningsfrie ingredienser. Vækstfremmende Serum.

Facebook og instagram

Følg vores hverdag

Det er en glæde at tilbyde kunder behandlinger, som er skånsomme og allergivenlige for både dig og miljøet.

Åbningstider

Mandag​

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

Kontaktoplysninger

Beauty Parlour v/ Pia Bøttcher

Torvet 7H, 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: 51 90 98 81

E-mail: piaboettcher71@gmail.com